SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO római módra

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO római módra
Ez talán a legegyszerűbb mégis nagyszerű olasz fogás Zita egyik kedvence, titka a jó olívaolaj, és a spagetti!
Elkészítési idő
15 perc
Nehézségi szint
Könnyű
Étel menyisége
4 adag
Hozzávalók
  • 400g Spaghetti
  • 2 Gerezd fokhagyma
  • 1 Erős paprika
  • olívaolaj
1. lépés
Egy széles serpenyőbe olívaolajban pirítsuk meg a fokhagymát és az erőspaprikát.
2. lépés
Egy lábasban sózott vízben főzzük meg a spaghettit ?al dente?-re (fogkeményre).
3. lépés
Szűrjük le a tésztát és forgassuk össze a serpenyőben lévő szósszal, majd egyből tálaljunk is.